"Арсенал" - "Челсі": відеопрогноз Роберто Моралеса

3218 27.05 2017   09:05

Напередодні фінального матчу Кубка Англії між лондонським "Арсеналом" та лондонським "Челсі" відомий тележурналіст, коментатор каналів "Футбол 1" / "Футбол 2" та ведучий програми "Європейський WEEKEND" Роберто Моралес дав футбольному порталу FootBoom ексклюзивний прогноз на цей поєдинок.

Зокрема, у своєму прогнозі Роберто зазначив:

Хотілося б, відверто кажучи, щоб історія Арсена Венгера нарешті закінчилася і щоб він пішов з "Арсеналу", розкривши нову сторінку біографії. Останній сезон він провалив. А от у "Челсі" все навпаки. Тому я не впевнений у перемозі "Арсенала" - навіть скажу більше, якщо перемога трапиться у основний час, то ця перемога буде за "Челсі". Психологічний стан у підопічних Конте значно кращий, та і склад гравців теж. Впевнений разом з тим, що в цьому матчі обидві команди заб'ють та трапиться "тотал більше". Якщо справа не дійде до серії пенальті, то перевага однієї зі сторін буде лише в один м'яч.

Фінальний матч Кубка Англії між лондонським "Арсеналом" та лондонським "Челсі" відбудеться у Лондоні, на стадіоні "Уемблі" 27 травня. Початок зустрічі о 19:30 за київським часом.

Ставка матчу
Кубок Англії 27.05.17 19:30
Челсі Лондон - Арсенал Лондон
Обидві заб'ють - Так
Коефіцієнт: 1.60
Популярные новости