"Андерлехт" повернув Богдана Михайліченка з дубля, надавши українцю ще один шанс

1035 10.07 2023   12:41
"Андерлехт"

Захиснику "Андерлехта" Богдану Михайліченку так і не вдалося закріпитися в основному складі "Шахтаря" та переконати керівництво останнього викупити свій контракт у брюссельського клубу.

У результаті, після року оренди, йому все – таки довелося знову повернутися до столиці Бельгії, де на нього не чекали з розкритими обіймами. Новий наставник "Андерлехта" данець Браян Рімер відверто дав зрозуміти нашому земляку, що у його послугах він не зацікавлений і порадив підшукувати собі нову команду.

А в очікуванні вирішення цього питання разом з іншими "небажаними для клубу гравцями" Михайліченка було відсторонено від тренувань з основним складом команди та відправлено працювати з дублем, повідомляє "Команда 1".

Однак після перших контрольних матчів "пурпурових" ситуація в команді раптом різко змінилася. Незважаючи на позитивний результат усіх цих поєдинків (3:1 проти загребського "Локомотива", 5:0 проти місцевого "Оденарді" та 5:2 з румунським FCSB), як і на фініші попереднього сезону знову розкрилися серйозні проблеми в лінії оборони команди і особливо на її лівому фланзі. 

Оскільки після сенсаційного трансферу в "Андерлехт" із французької "Ніцци" зірки датського футболу Каспера Долберга скарбниця клубу різко спорожніла, керівництву команди нічого не залишалося як повертати в дію раніше "забракованих" футболістів. У тому числі й Богдана Михайліченка.

У розмові з українським легіонером наставник команди Брайан Рімер дав зрозуміти, що він прийняв рішення дати ще один шанс нашому земляку і дуже розраховує, що Богдан не лише виправдає його довіру, а й допоможе суттєво зміцнити лівий фланг оборони брюссельців, як це він уже робив у ході свого дебюту в "Андерлехті".

У підсумку, в суботу разом із 27 своїми одноклубниками Михайліченко вирушив на збори до австрійського містечка Віллах, де на команду чекає не лише насичена програма фізичної підготовки, а й низка товариських поєдинків із вельми іменитими європейськими суперниками.

Читай також: Рекордний трансфер: ПСВ придбав Ланга

Популярные новости