Ставки на хокей: нічия у періоді

1008 24.12 2022   13:32

Зміст

Хокейний розпис враховує ставки на нічию. Але беттори не надто звертають на це увагу, хоча котирування у періодах становить 2,7-3,5. Щоб вигідно використовувати ставки на нічию у хокеї, важливо вивчити всі особливості цього виду спорту. Чим більше деталей врахуєте при складанні прогнозу, тим вище ймовірність отримання високого прибутку.

Що означає ставка на нічию в хокеї

Така ставка дозволить отримати гарний прибуток, якщо укладати парі на другий та третій періоди у режимі реального часу. Важливо максимально уважно переглянути перший відрізок, а не хаотично робити ставки. За перший період потрібно зрозуміти настрій команд — виділити слабкі та сильні сторони кожної з них, і зробити прогноз щодо того, як гра розвиватиметься надалі.

Якщо спочатку складно це визначити самостійно, то варто уважно вивчати статистику, слухати прогнози досвідчених бетторов та інше. Перш ніж робити ставку цього типу на матч, необхідно проаналізувати стиль гри команд, а також:

  • рівень оборони;
  • відсоток реалізації голів;
  • травми форвардів;
  • стадія плей-офф.

Якщо зустрічаються команди, які обопільно мають високий рівень дисципліни, грає роль кожен гол. І тут ймовірність нічиї дуже висока.  Так само як і за умови, що обидві команди мають гарну оборону.

Перед тим, як складати прогноз, зверніть увагу на стан форвардів. Це, звичайно, не основний критерій вибору, але також відіграє важливу роль у визначенні команд. Зрозуміти їхню форму можна вже в першому періоді.

Плей-офф — важливий момент, оскільки тут усі команди зацікавлені показати себе на повну. І тут коефіцієнти на нічию у періодах БК знижують. Але якщо виграти за такого розкладу, то можна отримати гарний прибуток. Робіть ставку після першого періоду, якщо коефіцієнт не нижче 2,5.

Щоб зрозуміти стан команд, їхній рівень мотивації, потрібно зробити за професійними спортивними ЗМІ, спостерігати за тренуваннями у соціальних мережах гравців та тренера. Такі прості моменти допоможуть ефективно підготуватися до матчу.

Суть стратегії

Статистика — те, чим має керуватися кожен беттор. Дивитись її потрібно за кожним періодом. Для вигідної ставки за цим принципом оптимально підійдуть команди, які мають понад 30% нічиїх у 2 або 3 періодах.

Як ставити на нічию в хокеї за допомогою статистики

Хокей — не той вид спорту, який пропонує велику кількість ліг та турнірів. Тому букмекерські контори не надто готові активно приймати такі ставки. Щоб статистика допомогла визначити, яку ж ставку потрібно робити, необхідно врахувати, як часто ігри закінчуються внічию в основний час.

Для аналізу використовуйте матчі у найбільш популярних лігах. Основні ліги дотримуються показника лише на рівні 20-25%. А це означає, що лише один із п'яти матчів має нічию, дотримується нижнього кордону. Найчастіше коефіцієнт на такий результат 3.8-4.1. А при такому розкладі отримати гарний прибуток не дуже просто. Особливо якщо було допущено багато помилок при складанні прогнозу.

Як підбирати матчі

Звичайно, при попередньому прогнозі ситуація у беттора в цьому виді ставок не райдужна. Потрібний результат можна легко побачити у КХЛ, НХЛ та фінській Вищій лізі. Але щоб зробити глибший аналіз, краще знайти миролюбніші клуби в цих турнірах. Щоб скоротити час на такому пошуку і в цілому його зробити простіше, просто відкрийте сайт Flashscore. Перейдіть до розділу хокей та знайдіть потрібний чемпіонат, виберіть вкладку з турнірною таблицею. А потім у графах ВО та ПО введіть результати команд в овертаймах.

Розрахунок ставок

Серед вигідних стратегій ставок виділяють:

  • флет;
  • критерій Келлі;
  • систему Фібоначчі.

Гра за принципом флет передбачає необхідність зафіксувати ставку та не змінювати її, щоб не сталося. Необхідно вибрати події з коефіцієнтами близькими до 3 та ставити 3-4% від поточного банку. А потім ділити баланс на 33 чи 25, чи проміжне значення. Вигідність цієї стратегії в тому, що можна заробити 20% з обороту, вгадуючи лише 40% парі.

Тоді як критерій Келлі складніший, але й прибутковіший. Щоб визначити розмір парі, потрібно знати відсоток нічиїх у певному періоді кожної команди. Це значення необхідне, щоб визначити середній показник, який вказується в калькуляторі Келлі. Якщо одна команда має 32% нічиїх у другому періоді, а друга – 34%, то середній показник становить 33%. Отримані результати разом із коефіцієнтом певної БК просто поставте в калькулятор і ознайомтеся із ймовірним прибутком. Працювати із цією стратегією легко, оскільки не потрібно робити розрахунки вручну.

Live-ставки на нічию в хокеї

Щоб отримати на цьому виді парі хороший прибуток, враховуйте такі моменти:

  • якщо команди однакові за силою, передбачити результат гри нескладно вже в першому періоді;
  • висока ймовірність нічиї, якщо дорівнює кількість очок після другого періоду.

Такі прості фактори дозволять легше визначити, чи варто ризикувати зі ставкою на нічию чи ні.

Ставки на нічию в хокеї прематч

Каппери найактивніше ставлять на нічию в прематчі. Стратегія такої гри передбачає:

  • вибір ліги із високими нічийними результатами;
  • вибір команд, що найчастіше закінчують матчі з таким результатом;
  • проведення ретельного аналізу майбутньої гри;

Стандартний аналіз матчу передбачає аналіз таких критеріїв:

  • силу складів;
  • статистику очних зустрічей;
  • завантаженість команд;
  • тренерську політику

На нічию не варто ставити, якщо одна з команд перебуває на піку своєї слави або переживає не найлегший час. У таких випадках нічия надто мало ймовірна. Якщо тренер завжди налаштовує на агресивну та результативну гру, а противник дещо нижчий за результативністю, але при цьому команда має перевантажений графік, то варто розглянути ймовірність нічиїх.

Ставки на нічию у першому періоді

У цьому виді ставки активно застосовується система Фібоначчі — коли після кожного програшу ставка збільшується за принципом — 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13. Отже, розмір кожної ставки дорівнює сумі двох попередніх.

Як тільки вдасться перемогти, необхідно розпочати новий цикл. Гравцеві потрібно зробити 9 ставок, а щоб передбачити низку тривалих та фінансово невигідних програшів, важливо правильно вибрати спортивну подію.

Ця система, порівняно з іншими, має суттєвий плюс — розміри ставок збільшуються, завдяки не множенню, а додаванню, що дозволяє отримати більший прибуток.

Якого букмекера вибрати для ставок на нічию у хокеї?

Щоб отримати добрий прибуток на ставках, важливо правильно вибрати БК. Досвідчені гравці рекомендують Марафон та 1хСтавку. Перша компанія гарантує низьку маржу, а друга — гармонійне поєднання маржинальності та кількості наслідків. Але загалом важливо орієнтуватися на власні відчуття. Грати у БК має бути комфортно саме вам. А гра стане набагато вигіднішою після ретельного аналізу подій, розбору хокейних матчів та ознайомлення з особливостями конкретної БК.