Як робити ставки в букмекерській конторі ГГбет

842 17.08 2022   13:53

Зміст

GGbet – відома букмекерська контора, яку знають у багатьох країнах. Заснована відносно нещодавно – у 2016 році. Спеціалізується насамперед на ставках на кіберспортивні події, маючи для них солідний розпис. Також у букмекерській конторі є і звичайні види спорту, але їм приділяється трохи менше уваги.

Що потрібно, щоб почати робити ставки в GGbet

Отже, як робити ставки та як користуватися сайтом ГГбет? Для новачків є чудовий варіант скористатися цією інструкцією, яка допоможе розібратися у всіх тонкощах гри. Що для цього потрібно:

- Комп'ютер або інший гаджет з доступом до Інтернету потрібен вам для здійснення ставок онлайн;

- Перейшовши на сайт ГГбет, на головній сторінці у правому верхньому кутку ви побачите кнопку "Реєстрація";

- Далі для проходження реєстрації потрібно заповнити кілька полів – номер телефону чи пошта на вибір, пароль, вибрати валюту ігрового рахунку. Також потрібно погодитися з правилами угоди користувача. Зверніть увагу, що валюту можна вибрати лише один раз (при реєстрації) більше її міняти не можна;

- Якщо ви все заповнили без помилок, то на ваш номер телефону (або пошту) прийде повідомлення з кодом, за допомогою якого ви повинні підтвердити створення облікового запису.

Реєстрація в букмекерській конторі ГГбет

Не можна робити ставки без реєстрації в букмекерській конторі, тому давайте детальніше розглянемо цей процес. У ГГбет це займає не так багато часу, і вже за кілька хвилин ви зможете вибирати на що ставити в прематчі чи лайві. Пройдімось по всіх етапах:

- Необхідно зайти на офіційний сайт букмекерської контори GGbet та знайти кнопку реєстрації (у правому верхньому кутку);

- У самій формі реєстрації пропонується заповнити лише три поля (номер телефону чи пошта на вибір, пароль та валюту). Також обов'язково має стояти галочка згоди з умовами БК та підтвердження того, що вам 18 років і більше;

- Варто додати, що для отримання будь-якого вітального бонусу (вони у ГГбет постійно змінюються) потрібно заповнити усі поля в ігровому обліковому записі;

- Реєстрацію можна пройти за допомогою своїх соцмереж, тоді принагідно спроститься і процедура верифікації облікового запису.

Верифікація облікового запису

Якщо реєстрацію пройдено, ви отримуєте право робити ставки та користуватися всіма пропозиціями букмекера. Проте вивести гроші з ігрового рахунку можна лише після верифікації облікового запису.

Зроблено це для вашої безпеки та безпеки самої букмекерської контори. БК хоче переконатися, що всі виграні суми будуть надсилатися саме тій людині, яка їх виграла. Для цього потрібно в особистому кабінеті завантажити документи, що підтверджують особу (зазвичай копії паспорта та інші документи). Вони підуть на перевірку модераторам і, якщо все гаразд, ви станете верифікованим користувачем.

Поповнення рахунку

Як і багато інших букмекерських контор ГГбет пропонує різні способи поповнення ігрового рахунку. Для України доступні такі методи:

- Банківські картки. VISA і MasterCard – найвідоміші платіжні банківські системи. Маючи їх карти будь-якого банку світу, можна швидко та просто поповнити ігровий рахунок.

- Електронні гаманці та популярні платіжні системи. Можна скористатися різними способами – наприклад, ecoPayz, Neteller, Skrill.

- Інші способи. Серед інших способів доступні також Mifinity, paysafecard, flexepin, Neosurf, giropay та Interac.

Щоб поповнити рахунок, потрібно натиснути кнопку "Поповнити рахунок", після чого система запропонує всі доступні вам варіанти – потрібно вибрати відповідний, ввести суму та здійснити поповнення.

Як зробити ставку

Після реєстрації та поповнення рахунку логічно перейти й до того, як робити ставки на сайті. Сам портал виконаний в оранжево-чорних тонах і приємний для ока – практично все буде зрозуміло навіть новачкові.

Зліва доступний список видів спорту, який ви можете розгорнути та побачити в ньому різні турніри. Як вже було сказано, основний акцент робиться на кіберспортивні події, але і звичайний спорт також присутній.

На кого ставити в ГГбет вибираєте лише ви. Потрібно знайти матч, що вас цікавить, розгорнути розпис подій (за бажанням) і клікнути на коефіцієнт. Ваш варіант ставки з'явиться у купоні, куди потрібно вписати суму ставки та укласти парі.

Якщо хочете поставити "Експрес", то додаєте в купон кілька подій – коефіцієнти при цьому перемножуються.

Виведення коштів

Виведення коштів – один із важливих процесів гри. Всі фінансові операції відбуваються всередині БК: ви поповнюєте ігровий рахунок, з нього робите ставки та можете вигравати більше. У разі успіху ваш ігровий рахунок поповнюється, і тут з'являється можливість вивести гроші на особисту карту.

В особистому кабінеті знаходите кнопку "Вивести з рахунку". Найбільш популярні способи виведення – банківські картки, електронні гаманці, онлайн-платежі та криптовалюти. Вибирайте найзручніший на ваш розсуд.

Важливо відзначити, що виведення коштів доступне лише для верифікованих користувачів.

Як робити ставки в ГГбет: ординар та експрес

Як грати у ГГбет ми вже розповіли. Зараз перейдімо до двох основних типів ставок: ординар та експрес.

Одинична ставка

Одинична ставка, яку ще називають ординаром, є найпопулярнішим типом ставок. Користувач вибирає подію, що сподобалася, і коефіцієнт на потрібний результат, додає їх в купон, ставить необхідну суму та укладає парі. Все просто. Якщо ваш результат пройде, то за підсумком ви отримаєте виплату у розмірі суми ставки, помноженої на коефіцієнт.

Експрес-ставки

Експрес відрізняється від ординара тим, що в купон ви набираєте не один коефіцієнт, а кілька. Можна набрати від двох до кількох десятків подій. У такому разі всі коефіцієнти перемножуються і з'являється шанс виграти більше грошей, проте проблема в тому, що для виграшу необхідний успіх у всіх результатах. Якщо один з них не зіграє, весь експрес програє, і ви втрачаєте суму ставки.

Як займатися беттінгом в ГГбет з мобільного пристрою?

У цьому розділі ми розповімо, як ставити на ГГбет через телефон. У наш час цей гаджет є невіддільною частиною життя, тому перед букмекерськими конторами було поставлено завдання зробити зручну мобільну версію. 

Мобільна версія практично нічим не відрізняється від основного сайту, але при цьому адаптується під екран пристрою та дозволяється зробити ставку з будь-якого місця, де є інтернет.

Поради для успішних ставок GGbet

Правила та поради для успішних ставок стандартні для всіх букмекерських контор. Ось основні з них:

- Пам'ятайте, що потрібно дотримуватись правил відповідальної гри. Ставки створені для вашої розваги й вони не є гарантованим джерелом доходу;

- Визначте для себе ліміт на кількість ставок, які ви можете зробити, та на суму, яку ви можете витратити. Таким чином, у разі програшу, ви не опинитеся у скрутному фінансовому становищі;

- Дотримуйтесь встановлених грошових та тимчасових рамок, як під час програшів, так і під час перемог;

- Визначте свої сильні сторони, виберіть вид спорту, в якому знаєтеся;

- Ніколи не робіть ставки за допомогою коштів, які необхідні для забезпечення комфортного життя для вас і вашої родини.

Питання та відповіді

ᐉ Як робити ставки в GGbet з телефону?

✅ Акаунт з основного сайту підходить і для мобільної версії. Ви можете робити ставки з будь-якого місця, де є доступ до Інтернету. Інтерфейс також практично нічим не відрізняється.

ᐉ Як робити ставки в GGbet?

✅ Потрібно пройти реєстрацію, поповнити ігровий рахунок і додавати події, що сподобалися, в купон. У разі виграшу ви зможете збільшити грошовий рахунок.

ᐉ Чи можна робити ставки в ГГбет без верифікації?

✅ Для здійснення ставок верифікацію можна не проходити, але вона є обов'язковою, якщо ви хочете вивести кошти на свою особисту картку.